Deloitte lanserer ny podcast

Deloitte lanserer ny podcast

Deloittecasten er podcasten for de som lurer på hva som rører seg i et globalt kunnskapshus. Konsulentene Marius Jones og Andreas Bryn Edesberg er relativt ferske i konsulentbransjen, men erfarne nok til å ta på seg ansvaret med å guide lytterne inn i dagsaktuelle temaer i næringslivet.

– Det er veldig mye spennende som jobbes med på huset, som det kan være vanskelig å få oversikt over . Dessuten er det mange utenfor Deloitte som ikke aner hva en revisor eller konsulent gjør. Det vil vi gjøre noe med, sier Marius.

Månedlige episoder

Deloittecast vil ha månedlige episoder med tematikk som spenner fra digitalisering av offentlig sektor til aktivitetsstyrt kontor. Hensikten er å spre kunnskap om både trender og utvikling i bransjen generelt, men også å være en god infotainment-kanal for studenter og andre som er nysgjerrige på hva to blåskjorter bedriver tiden sin med i et konsulentselskap.

Selv om de to er plassert i Human Capital i Consulting, vil selve podcasten ta for seg mer enn bare lederutvikling og arbeidsliv.

–I løpet av høsten vil vi snakke med eksperter på huset om hacking, aktivitetsstyrt kontor, digitalisering av bankbransjen og endringsledelse. Vi har også planer om å finne ut hva revisorer egentlig holder på med. Vi åpner også for spørsmål, forslag til tema og tilbakemeldinger på podcast@deloitte.no, sier Andreas.

Hver episode vil også ta for seg tips til studenter som er i prosess med å søke jobber, og er derfor ekstra interessant for fremtidige deloittere.

Les mer om å jobbe i Deloitte på våre karrieresider.

Skrevet av Deloitte Se alle poster fra denne forfatteren →

Deloitte AS er DTTLs medlemsfirma i Norge. Deloitte er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester.