Lær om robotics i nyeste episode av Deloittecast

Lær om robotics i nyeste episode av Deloittecast

Episode 2 av Deloittecast er nå tilgjengelig, og forteller deg det du trenger å vite om robotics og evnetester av kandidater.

Oppmerksomme lesere har fått med seg vår nye podcast Deloittecast, som guider lytterne inn i dagsaktuelle temaer i næringslivet.

Første episode tok for seg digitalisering av offentlig sektor, og i den nye episoden tar programledere Marius Jones og Andreas Bryn Edesberg temaet et steg videre. Automatisering og kunstig intelligens har ført til at vi står overfor et vendepunkt på linje med det vi så under den industrielle revolusjon , og i dag bruker Deloitte blant annet Robotic Process Automation (RPA) for å automatisere repetitive oppgaver. Partner Jason Rowe og seniorkonsulent Ole Kristian Haug kommer for å fortelle mer om hva det innebærer.

 I tillegg gjester Aud Elin Omholt i Deloittes rekrutteringsavdeling Deloittecast for å fortelle hvorfor Deloitte gjennomfører evnetester av alle sine søkere, og hvilken betydning det har i rekrutteringsprossessen, til nytte for alle som har søkt eller planlegger å søke jobb hos oss.

Spørsmål, forslag til tema og tilbakemeldinger kan sendes til podcast@deloitte.no.

Les mer om å jobbe i Deloitte på våre karrieresider.

Skrevet av Deloitte Se alle poster fra denne forfatteren →

Deloitte AS er DTTLs medlemsfirma i Norge. Deloitte er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester.