Jakter nye kolleger

Jakter nye kolleger

Deloittes konsultentvirksomhet opplever stor etterspørsel fra de fleste bransjer og sektorer. Nå rekrutterer selskapet rekordmange konsulenter for å møte behovet.

– Mange bransjer satser tungt på restrukturering og digitalisering. Utviklingen fører til at vi må utvide med kompetente medarbeidere som kan hjelpe kundene våre med intreressante problemstillinger fremover, sier Jørund Vollan, som er partner i Strategy and Operations i Deloitte Consulting.

Consulting rekrutterer for tiden erfarne til alle forretningsområder, og de nyansatte går en spennende tid i møte. Både på tradisjonelle områder som lønnsomhetsforbedring og prosjektledelse, og innen digitalisering, innovasjon og nyskaping skal selskapets virksomhet styrkes. Jørund tror konsulentbransjen vil gjennomgå store endringer.

– Vi blir utfordret på å levere tjenester til kundene som fremdeles skal ha god kvalitet, men leveransene skal komme raskere og følge den digitale utviklingen. Da må vi utfordre vedtatte sannheter og ikke minst utvide med andre typer bakgrunner enn de vi har sett etter tidligere, sier han.

I DN kunne du lese at Deloitte ansatte sin første konsulent uten formell utdannelse i høst. Der man tidligere var opptatt av om kandidatene kunne effektivisering eller strategi, er det nå like viktig at de er nysgjerrig på nye forretningsmodeller og oppdatert på ny teknologi – uavhengig av bransjebakgrunn.

– Vi har 240.000 kolleger over hele verden, som samlet kan levere på alle tenkelige problemstillinger. Både i Norden og Europa blir samarbeidet mellom medlemslandene stadig mer integrert, og du har muligheten til å bli en fagspesialist i verdensklasse.

Jørund er utdannet siviløkonom fra BI og har hatt en lang karriere i konsulentbransjen. Likevel blir han stadig utfordret i møte med kunder og kolleger. Partneren synes særlig det er tilfredsstillende å kunne snu en eventuell skepsis til å realisere kundens mål og gjøre hverdagen bedre for kundens medarbeidere.

– I Deloitte får du fantastiske kolleger som er dyktige, motiverte og nysgjerrige. Vår rolle som et globalt, verdensomspennende selskap gir ressurser og rom for innovere, hvor ingen vil holde deg tilbake. Aller viktigst har Deloitte gode verdier jeg kan stå for, og bidrar til samfunnet gjennom en omfattende strategi for samfunnsansvar.

Partneren har vært med i mange intervjuprosesser, og har gode råd til den som ønsker å få muligheten til å fortsette karrieren i Deloitte.

– Som konsulent vil du møte nye kolleger kontinuerlig, og jobbe prosjektbasert. Tenk gjennom hva konsulentrollen er, og hvorfor det passer for deg.

Ta kontakt med Jørund eller vår HR-avdeling dersom du lurer på hvordan det er å jobbe i Deloitte.

Skrevet av Deloitte Se alle poster fra denne forfatteren →

Deloitte AS er DTTLs medlemsfirma i Norge. Deloitte er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester.