Lanserer skreddersydd pakke for gründerhjelp

Lanserer skreddersydd pakke for gründerhjelp

Uten gründere og innovasjon stopper oppdrettsnæringen. Nå har et knippe på syv aktører tatt initiativ til å hjelpe trengende oppstartselskaper.

Å drive frem et oppstartsselskap handler om hardt arbeid og størknet svette. Og det er viktig å fremstå på en proff måte for å lykkes.

Skreddersøm
Nå lanseres et prosjekt som har til hensikt å dra i gang innovatørene og pionérene. Ideen er døpt “Gründerpresangen”, og tilbyr en omfattende pakke skreddersydd etter oppstartbedriftens behov:

  • Strategisk rådgivning
  • Visualisering av ditt produkt og animert film
  • Grafisk profil
  • Printet markedsmateriell
  • Patentrådgivning
  • Mulighet for å presentere konseptet på NASF-konferansen i mars 2017 + adgangskort til hele konferansen
  • Rådgivning i presentasjonsteknikk
  • En koordinator/rådgiver som hjelper deg/dere gjennom programmet/prosessen

Julepresangen har en samlet verdi på 100.000 kroner.

Kreative
– Vi er ute etter spennende oppstartsselskaper med de gode, kreative, effektive og bærekraftige ideene som kan være med å bringe den fantastiske havbruksnæringen videre. Stikkordet er tidlig-fase selskaper, men vi vil ikke gjøre det for snevert. Er du i tvil; så søk, heter det på hjemmesiden til Gründerpresangen.

Bak initiativet står selskapene Deloitte, SpeakLab, Nagell-D, Acapo, Accell, NCE Seafood og Art Garden. En fagjury fra disse partnerne vil vurdere søknadene. Vinneren kaprer årets gründerjulepresang.

Spennende
Anders M. Gjendemsjø, sjømatansvarlig i konsulentselskapet Deloitte, er klar på hvorfor hans bedrift er med på dette initiativet.

– For vår side er det en tredeling: Vi ønsker å gi noe tilbake til næringen og bidra til utvikling og innovasjon, vi ser at selskaper i en startfase ofte kan ha utfordringer innen de temaene julegaven dekker, og vi er genuint interessert i bransjen og gleder oss til å jobbe med bransjens mest spennende oppstartsselskap, sier han til iLaks.

Først publisert på iLaks.no.

Skrevet av Deloitte Se alle poster fra denne forfatteren →

Deloitte AS er DTTLs medlemsfirma i Norge. Deloitte er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester.